Det är detaljerna som gör din stålhall unik. Forma din hall precis som du vill ha den, genom att välja dörrar, portar, fönster, glaspartier och kulörer eller inredning.

Dörrar och portar

 

Välj dörr till din huvudingång eller utrymningsdörr; enkeldörr eller industridörr i aluminium, dörr i glasad ingång eller LLENTAB:s industridörr.

Vi levererar också ett stort urval av portar i olika modeller eller storlekar, såsom hangarport eller skjutport, alla från kända leverantörer. Välj storlek, färg, fönster och tillval såsom elmotorer.

Fönster

 

Vi levererar och monterar flera olika typer av fönster och glaspartier eller ljusinsläpp för tak. Välj modell och material efter ditt behov och för önskat utseende. Materialen är aluminium, trä och PVC; polyester, polykarbonat eller akryl.

Kulörer

Just kulören är en av de viktigaste komponenterna när du ska skräddarsy din stålhall. 

Stålhallarna från LLENTAB kan levereras i flera olika färger. Våra standardfärger finns alltid i lager. Ladda ner vår kulörkarta som PDF. Det kan vara svårt att se en färgs nyanser på en skärm och vi kan därför leverera kulörprover på plåt. Kontakta oss om du önskar ett prov.

Övriga komponenter

 

Vi levererar och monterar även en del övriga komponenter såsom taksäkerhet, entresoloplan eller rökventilatorer. Det är dina behov som styr.