Anpassa din hall genom att välja mellan oisolerade eller isolerade väggar. Välj också utseende på dina paneler, som kan monteras vertikalt eller horisontellt.

Regelväggar

 

De oisolerade väggarna är smidiga, stabila och populära hos våra kunder över hela Europa. Om ditt behov skulle ändras efter hand är det möjligt att isolera i efterhand. När du väljer att isolera din hall mot kyla eller värme, kan du välja bland flera alternativ. Bland annat tjockleken på isoleringen och om du önskar synliga, inklädda eller gömda pelare. Alternativen har olika fördelar och det är ditt behov som styr. Synliga pelare kan utnyttjas för enkel montering av installationer, men utan synlig stomme är det enklare att hålla lokalen ren.

Utöver våra sandwichpaneler och standardlösningar i stålplåt kan vi efter behov leverera de alternativa fasadmaterialen SINUS-profil eller fasadkasett i stål.

Sandwichpaneler

 

LLENTAB:s egentillverkade prefabricerade sandwichpaneler är ett ändamålsenligt val. Mineralullsisolering som medför en god isoleringsförmåga och ett utmärkt brandskydd medför att panelen fungerar oavsett hallens användningsområde.

För ytterväggen kan tjockleken variera mellan 0,5 och 0,63 millimeter beroende på ditt behov. Tjockleken på mineralullsisoleringen kan vara upp till 300 millimeter.

Läs mer om våra unika egenutvecklade sandwichpaneler.   

Mellanväggar

 

Om du behöver mellanväggar i din hall kan vi erbjuda många olika varianter. Från en vägg med enkelplåt till en fullt isolerad vägg, täckt med plåt på båda sidorna. Våra egenutvecklade sandwichpaneler kan i flera fall vara en bra lösning också för mellanväggar. Med sandwichpanelen får du en mellanvägg som går snabbt att montera och som ger ett starkt brandskydd.