En pålitlig leverantör från design och produktion till montering.

Vi levererar mer än affärsbyggnader

Fler än 1 000 levererade affärslokaler.

Mer än 1 500 000 m2 butiksyta.

Affärsbyggnader

LLENTAB skapar säljande affärsbyggnader och butiker.

Affärsbyggnader från LLENTAB anpassas helt utifrån varje kunds behov. I de flesta fall är det byggnader i ett eller två plan med en mängd olika användningsområden så som utställningslokaler eller försäljning av kläder, byggvaror, elektronik, möbler, bilar, båtar och så vidare. Vi bygger allt från enkla mindre hallar till stora köpcentrum.

Vid utformningen av affärsbyggnader, bilutställningslokaler eller serviceanläggningar har vi verktyg som hjälper oss att göra din konstruktion estetisk, modern och unik – helt enligt dina förväntningar. Förutom olika typer av fasader och ett brett utbud av väggfärger, har vi också ett brett utbud av tillbehör såsom fönster, glaspartier, portar och dörrar. Vårt system för prefabricerade stålbyggnader underlättar exempelvis installationen av stora glasytor som ofta förekommer i utställningslokaler eller köpcentrum. Bland våra referenser finns också många exempel på hur du kan kombinera butiker med lager och kontorsutrymmen. Inspireras av våra hundratals referenser.

Exempel på affärsbyggnader och butikslokaler 

  • Detaljhandel

  • Möbelbutiker

  • Köpcentrum i flera våningar

  • Bilverkstäder och utställningshallar för fordon

  • Byggvaruhus.

Stålhallar för andra branscher
1500000+
m2 butiksyta
46
års erfarenhet
1000+
levererade affärslokaler
92
egna konstruktörer

Varför ska du välja LLENTAB som leverantör av affärsbyggnader?

LENTAB är ett av få företag i branschen som styr hela processen. Från den första skissen av kundens idé till tillverkningen och slutförandet av hallen, detta garanterar kvalitet i projektets alla steg.

LLENTAB stålhallar har sina rötter i Kungshamn, en ort i Bohuslän på den svenska västkusten. Klimatet här har format LLENTAB sedan starten 1972. Solen skiner ofta men när vädret ändras blir skillnaden dramatisk. Det regnar inte bara kraftigt, regnet kommer ofta från alla håll. Addera saltvatten och du har de lokala förutsättningarna som format LLENTAB.

LLENTAB har alltid lagt stor vikt vid flexibilitet och rimliga kostnader. Detta har skapat ett system som ger en livskraftig lösning för små och medelstora företag. Ett bevis på Llentabhallens popularitet är de fler än 10 000 färdigställda projekten i Sverige och runt omkring i Europa.

En oisolerad hall kan isoleras i efterhand likaväl som den kan byggas ut eller delas av. Möjligheterna är många, det är dina behov som styr. Vår stålkonstruktion möjliggör till och med att en hall monteras ner, flyttas och sätts ihop igen på en annan plats.

Vi har kunskap om potentiellt frätande ämnen inom jordbruket, risker med hårt väder som snö eller vind samt energieffektivitet, för att nämna ett par faktorer.

LLENTAB har idag mer än 400 medarbetare, vi är representerade på sju europeiska marknader och har byggt över 12 000 000 m² runtom i Europa.

En stor del av allt stål som produceras kommer från stålskrot vilket minskar dess miljöpåverkan.

LLENTAB har etablerade partnerskap med ledande företag inom finans-, försäkrings- och konsulttjänster. Målet är att ge dig som kund bättre förutsättningar under projektets alla steg från förberedelse till genomförandefas. Fördelarna blir, bland annat. besparingar i tid och pengar men även minskat pappersarbete.

Fördelar med en stålhall från LLENTAB

Introducing LLENTAB steel buildings

Varför är LLENTAB:s kunder nöjda och ständigt återkommande?

Vi kan kombinera de olika kraven på villkor, pris och kvalitet. Vi lyssnar noggrant på kundernas behov under varje steg i vår standardiserade process, från den första kontakten till det slutliga överlämnandet av den färdiga byggnaden. För oss är överlåtelsen av byggnaden vanligtvis inte den sista delen av samarbetet. Alla projekt finns i vår databas och det är därför vi snabbt kan reagera när kunder senare till exempel vill isolera byggnaden eller ändra layouten, något vår flexibla lösning tillåter. Med fler än 10 000 färdiga hallar vet vi att ytterligare önskemål sannolikt kommer att komma.

Vi strävar inte bara efter goda långsiktiga kundrelationer utan också efter en produktion och ett utförande som är hållbart och miljövänligt. Förutom ett personligt tillvägagångssätt är en annan grund för vår framgång ett genomtänkt, effektivt och flexibelt system – läs mer om vår unika stålstruktur under teknisk information och se filmer från tillverkning och montering. Vi förstår och uppfyller varje kunds unika önskemål och krav. Läs gärna våra kundcase för att ta del av några goda exempel.

Ett system – många möjligheter

Något för alla.

Oavsett om du är slutkund, entreprenör eller arkitekt kan vi skräddarsy en stålhall för dig.
Slutkund
Entreprenör
Arkitekt & Designer