Till LLENTAB AB söker vi nu en 

Teknisk säljare med erfarenhet från byggbranschen  

Placeringsort Örebro och södra Sverige  

Om oss

LLENTAB AB grundades i Sverige 1972 och har idag vuxit till en ledande internationell koncern som leverantör av stålhallar. Med säte i Kungshamn har bolaget verksamhet i Sverige, Norge, Polen, Tjeckien, Ukraina och Slovakien. Med egen produktion i Sverige och Polen levererar LLENTAB kompletta stålhallar och fackverk till byggföretag och slutanvändare. LLENTAB ägs av Nordstjernan, omsätter cirka 900 miljoner och har 420 anställda. 

Beskrivning av tjänsten

Som hallsäljare på LLENTAB ansvarar du för försäljningen av stålhallar. Det innebär ansvar för hela försäljningsprocessen, från prospektering till offertberedning och kontaktskrivning. Kunderna finns oftast inom byggbranschen och företag såsom markanläggning, betong, el och så vidare. Internt är dina närmaste kontakter främst försäljnings- och marknadschefen, försäljningskollegor, säljsupport och konstruktörer. Du kommer själv att ansvara för all försäljning inom din region, samtidigt som du ar ett tätt samarbete med kollegor på andra säljkontor. Då arbetet kräver en hel del resor finns tillgång till tjänstebil. Tjänsten utgår från Örebro och södra Sverige, den är heltid men start efter överenskommelse, snarast möjligt. 

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant erfarenhet från byggbranchen eller av teknisk försäljning. Du har en grundläggande förståelse för konstruktion samt har lätt för siffror och kan läsa ritningar. Då du kommer ha kontakt med kunder och konstruktörer i såväl Sverige som Europa är det viktigt att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Du har god datorvana och erfarenhet av Office-paketet. 

Vi ser det som mycket mediterande om du tidigare arbetat i en roll som exempelvis kalkylator, projektledare alternativt projektkoordinator eller om du arbetat med professionella inköpare inom byggbranchen. 

Då du lägger upp och planerar stora delar av arbetet på egen hand är det viktigt att du trivs med ett stort mått eget ansvar, där du behöver vara självgående och driven samt noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Du är en kommunikativ person som värdesätter att skapa och underhålla affärskontakter, samtidigt som du sätter stort värde i att kunna leverera på utsatt tid. 

Intresserad?

Kontakta Christer Larsson

Välkommen med din ansökan!