Steel building LLENTAB in Kungshamn

Tar svenska stålhallar ut i Europa.

Dotterbolagen

>>Dotterbolag
Dotterbolag

LLENTAB tar svenska stålhallar ut i Europa

LLENTAB är en stark aktör på den internationella marknaden och är för närvarande representerade i sju europeiska länder. Med huvudkontoret i Sverige finns verksamheter även i Norge, Tyskland, Polen, Tjeckien, Slovakien och Ukraina. Alla dotterbolag som presenteras här är en del av koncernen och delar samma värderingar. Vi arbetar alla mot ett gemensamt mål: att bli standarden för stålbyggnader i Europa.

SVERIGE

LLENTAB AB, SVERIGE

Moderbolaget LLENTAB AB med huvudkontor i Kungshamn, Sverige.

Norge

LLENTAB AS, Norge

Dotterbolaget i Norge etablerades 1987. Huvudkontoret ligger på Helsfyr i Oslo och har sin egna konstruktionsavdelning. Det finns även ett regionalkontor med säljare, konstruktörer och montörer i Bergen, nära olje- och fiskeindustrierna.
www.llentab.no

Polen

LLENTABHALLEN, Polen

LLENTAB i Polen grundades 1992 och har egna lokala säljare, konstruktörer och montörer. Centralkontoret och den helautomatiserade fabriken för galvaniserade stålprofiler ligger i Gdansk. Förutom kontoret i Gdansk har LLENTAB Polen 15 kontor utspridda över landet.
www.llentab.pl

Tjeckien

LLENTAB, Tjeckien

LLENTAB etablerade sig i Tjeckien 1996. Centralkontoret ligger i Prag och där finns lokala säljare, konstruktörer och montörer samt en produktionslina. Under åren på den tjeckiska marknaden har LLENTAB levererar fler än 1 000 stålhallar.
www.llentab.cz

Tyskland

LLENTAB Tyskland

Det tyska dotterbolaget etablerades 1994 med ett kontor i Berlin. LLENTAB Tyskland har egna lokala säljare, konstruktörer och montörer.
www.llentab.de

Slovakien

LLENTAB Slovakien

2006 öppnade ett kontor i Bratislava. Två år senare, 2008, blev Slovakien ett dotterbolag vilket gör LLENTAB Slovakien till det yngsta dotterbolaget i koncernen. Centralkontoret med försäljningsavdelning och montörer ligger i Bratislava.
www.llentab.sk

Ukraina

LLENTAB Ukraina

LLENTAB öppnade ett kontor i Ukraina 2003 som 2006 blev ett dotterbolag. Centralkontoret ligger i regionen kring Kiev och erbjuder försäljning, konstruktion och montering.
www.llentab.ua