Slide background
Cookies och Integritetspolicy

Cookies- och integritetspolicy

Integritetspolicy

LLENTAB AB är personuppgiftsansvarig för behandling av personuppgifter på www.llentab.se /www.llentab.com (”hemsidan”) gällande information som lämnats till oss via formulär och e-post, samt i utskick per e-post. Information om hur du kontaktar oss finns nedan.

Vilka personuppgifter samlar vi in?

De enda personuppgifter LLENTAB insamlar är sådana som anges vid förfrågan, önskemål om offert, avtalstecknande samt åberopande av garantianspråk. De uppgifter LLENTAB i sådant fall samlar in är; namn, e-postadress samt företagsuppgifter. Närmare bestämmelser om detta samt ändamålen för behandlingen får du i anslutning till att du tillhandahåller oss dina personuppgifter genom att fylla i formulär på Hemsidan.

Behandlingen

  • LLENTAB är måna om din integritet och det är därför viktigt för oss att all behandling sker på ett korrekt vis, i enlighet med gällande lagar och på ett sätt som säkerställer en trygg och lämplig behandling. All behandling av dina personuppgifter sker enbart för de ändamål som angivits vid insamlandet av personuppgifterna.
  • Om du vill veta vilka personuppgifter om dig LLENTAB behandlar har du rätt att begära tillgång till dessa personuppgifter. Du har även rätt att begära rättelse av inkorrekta personuppgifter eller radering av de uppgifter som inte behövs för att uppfylla avtal eller myndighetskrav. Om du anser attLLENTAB’s behandling av dina personuppgifter sker på ett inkorrekt sätt har du rätt att begära en begränsning av behandlingen.
  • LLENTAB kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till någon annan eller överföra dem till något land utanför EU/EES utan att du fått tydlig information om detta och i tillämpliga fall fått tillfälle att samtycka till sådant utlämnande. Vid nyhetsbrev och andra allmänna utskick använder vi teknik som inte visar andra mottagares mailadresser.
  • Om du har synpunkter på behandlingen, vill använda någon av dina rättigheter enligt ovan eller av annan anledning vill komma i kontakt med oss nås vi på följande uppgifter:
    LLENTAB AB, Box 104, 45 623 Kungshamn
    Tel: 0523-79000 eller info@llentab.se
  • Du har också rätt att vända dig direkt till Datainspektionen, som är behörig tillsynsmyndighet för behandling av personuppgifter, för att framföra klagomål. Kontaktuppgifter till Datainspektionen hittar du på www.datainspektionen.se. Här hittar du även ytterligare information om hur GDPR reglerar hanteringen av personuppgifter inom EU/EES.

Övrigt

LLENTAB kan komma att uppdatera och ändra denna Integritetspolicy. Om så sker kommer ändringar och nya villkor att presenteras på vår hemsida www.llentab.se.

Cookies Policy

Genom att använda vår webbplats samtycker du till att webbplatsen använder cookies. På den här sidan kan du läsa om hur vi använder och hanterar cookies.

Vad är en cookie?

En cookie är en liten textfil som lagras på din dator/surfplatt/smartphone. Cookies kan innehålla text och siffror men de är inga program och kan inte samla in information om den som använder webbplatsen, de innehåller heller inte virus eller annan skadlig kod. Cookies används för att spara specifik information hos användaren av en webbplats så att webbplatsen senare kan känna igen användaren eller läsa in den informationen. Det kan till exempel vara inloggningsuppgifter, information om tidigare besök och vilka delar av webbplatsen användaren har besökt.

Vissa kakor sparas bara under en webbläsarsession och raderas när webbläsaren stängs av, dessa kallas Session cookies. Andra cookies lagras under en definierad tidsperiod och tas automatiskt bort efter den perioden, dessa cookies kallas Persistenta cookies.

Hur använder vi cookies?

Llentab använder cookies för att identifiera hårdvara, mjukvara och för statistik. Det här kan vara information om när du besökte webbplatsen, vilken typ av webbläsare du använder, vilka sidor du är inne på och hur länge du stannar, om det är första gången du besöker webbplatsen eller om du besökt oss tidigare, varifrån du kom in på webbplatsen (exempelvis vilken sökmotor du använde eller vilken länk du följde).

Hur tar man bort cookies?

Du kan ta bort cookies i webbläsarens inställningar. Anvisningar om hur det går till finns i webbläsarens inställningar. Nedan hittar du länkar till anvisningar för de vanligaste webbläsarna:

Ytterligare information och klagomål

Om du har några ytterligare frågor om hur webbplatsen använder cookies, vill ha mera information eller om du har synpunkter på webbplatsens användning av cookies kan du kontakta oss på info@llentab.se

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster, primärt genom trafikmätning och optimering av innehållet. Genom att använda vår hemsida godkänner du användningen av cookies, läs mer om cookies här Jag förstår